Őrületes nyereményem volt a lottón, Eurojackpot!

Elmesélek egy rövid történetet a tavalyi születésnapomról. Az interneten megismerkedtem egy amerikai sráccal munka ügyben, akivel nagyon jóban lettünk, őt Adamnek hívják és szinten zenész, mint én. Soha nem volta alkalmunk találkozni, ezért mindig chaten keresztül tartottuk a kapcsolatot. Hetente egyszer mindig beszéltünk. Mesélte, hogy 5 éve lottózik online, ez az egyetlen szenvedélye. Ezen belül is az Eurojackpot a kedvenc lottója. Mindig sokat mesélt róla, én pedig érdeklődően hallgattam. Tavaly egy koncertünk volt pont a születésnapomon, és amikor hazaértem, egy csomag várt az ajtóm előtt, egyenesen Amerikából. Azonnal tudtam, hogy Adamtől jött a csomag. Bevittem a lakásba, hogy kibontsam. Őszintén szólva, már azon meglepődtem, hogy emlékszik, mikor van a szülinapom. Volt benne egy repülőjegy Amerikába és egy új gitár. A gitár pont az volt, amiről mindig is álmodtam. Felhívtam, hogy ezt mire véljem? Ez túl nagy és drága ajándék. Beleordított a telefonba, hogy nyert az Eurojackpot-on, és szeretné, hogy egy időre kimenjek hozzá Amerikába. Én teljesen sokkolva voltam, nem jutottam szóhoz, hogy tényleg nyert! Több milliárd forintnyi összeget nyert!

Miután elutaztam hozzá, elmesélte, hogy ez csak az egyik része az ajándékomnak. a kedvenc együttesünkkel fogunk együtt turnézni, egy busszal mehetünk velük és tanulhatunk tőlük. Persze mondanom se kell, hogy az egész turné luxus körülmények között telt, amiket mind Adam finanszírozott nekünk. Eszméletlen, hogy tényleg nyert! Ilyenkor bebizonyosodik, hogy mindenki megkapja, ami jár neki.

Amikor elmeséltem ezt a bandámnak, teljesen le voltak ők is sokkolva a hírtől, de együtt örültek velem és ez nagyon jól esett. Tudták, hogy beszélgetek Adammel, de sose gondolták volna ezt róla, hogy megnyeri az Eurojackpot-ot és azt sem, hogy ilyen ajándékkal fog meglepni engem. Miután végeztünk Amerikában, Adam eljött hozzánk Magyarországra és a lehető legtöbb koncertre mentünk el együtt, amikre csak tudtunk. Megmutattam nekik a kedvenc együtteseimet és nagyon élvezte a magyar zenét, óriási bulikat csaptunk nálunk!

Ezután persze én is rákaptam az Eurojackpot-ra, elkezdtem játszani online lottót úgy, hogy Adam adott hozzá egy kis kezdőtőkét, mert sajnos nem vet fel a pénz. Megmutatta, hogy mit hogyan kell csinálni vele, elmagyarázta a játékot és azt mondta nekem, hogy ha neki ekkora szerencséje volt, akkor nekem is biztosan szerencsém lesz az Eurojackpot-tal, mert én még nála is sokkal jobb ember vagyok.